krokus
 GM

 
Lateralitatea Array Imprimare Array  Email

Lateralitatea biologic─â

Lateralitatea noastr─â biologic─â, faptul c─â suntem persoane dreptace sau st├óngace, este stabilit─â la na┼čterea noastr─â ┼či r─âm├óne neschimbat─â de-a lungul ├«ntregii noastre vie┼úi.

Testul aplauzelor:

lateralitatea

Aplauda┼úi ┼či fi┼úi aten┼úi la m├óna care aplaud─â (la m├óna aflat─â deasupra). S-ar putea s─â fi┼úi surprin┼či ├«n cazul ├«n care ve┼úi afla c─â sunte┼úi o persoan─â st├óngace, de┼či p├ón─â acum era┼úi ferm convin┼či de faptul c─â sunte┼úi o persoan─â dreptace.Acest lucru se poate ├«nt├ómpla ├«n cazul ├«n care a┼úi fost obligat s─â folosi┼úi numai m├óna dreapt─â. Stabilirea lateralit─â┼úii biologice este unul dintre cele mai importante lucruri ├«n ┼×tiin┼úa Vindec─ârii Germanice┬« cu toate c─â are la baz─â oregul─â simpl─â. Trebuie cunoscut at├ót faptul c─â lateralitatea biologic─â nu este similar─â cu lateralitatea fizic─â, c├ót ┼či faptul c─â nu exist─â oameni bilaterali (ambidextri) din punct de vedere biologic.├Än cazul persoanelor dreptace ÔÇô femei/b─ârba┼úi: partea st├óng─â a corpului este partea mam─â/copil (propria mam─â, propriul copil sau persoanele ┼či animalele care ocup─â asemenea roluri ├«n via┼úa noastr─â), partea dreapt─â a corpuluieste partea partenerului (poate fi vorba despre un asociat, un partener, un coleg, un prieten, un adversar, o rud─â). La persoanele st├óngace, indiferent de sex, este exact invers.

De exemplu, ├«n cazul ├«n care o persoan─â dreptace are probleme cu genunchiul st├óng, experimenteaz─â un conflict legat de mama sau copilul s─âu. La genunchi este vorba despre un conflict de ÔÇ×devalorizare de sineÔÇŁ referitor lacondi┼úia sportiv─â, ├«n acest caz cu privire la mam─â sau copil. ├Än cazul ├«n care o femeie st├óngace are dureri la um─ârul st├óng, ea a tr─âit un conflict de ÔÇ×devalorizare de sineÔÇŁ legat de partener (sau de orice alt─â persoan─â cu excep┼úia mameisau propriului copil). De exemplu, are mustr─âri de con┼čtiin┼ú─â ÔÇ×Ce partener─â infam─â sunt!ÔÇŁ.

S─â revenim la cazul nostru: Dac─â femeia, al c─ârei copil a suferit un accident, este dreptace din punct de vedere biologic, cunoa┼čtem deja care s├ón se va ├«mboln─âvi: s├ónul st├óng (partea mam─â/copil). Urm─âri┼úi cum ├«┼či ┼úine copilul la s├ón o femeie dreptace: de obicei, fa┼úa copilului este lipit─â de s├ónul st├óng. Din acest motiv Programul Biologic Special Semnificativ apare la s├ónul st├óng.

 
   
Menu Content/Inhalt