krokus
 GM

 
Array Imprimare Array  Email

De ce Ştiinţa Vindecării Germanice

(NOUA MEDICINĂ Germanică)?

Scurtă informare

Dr. med. Ryke Geerd Hamer

 

Toate așa-zisele „terapii alternative”, în prezent cunoscute sub numele de terapii complementare sau în mod eronat de „medicină alternativă sau complementară”, au un punct comun: se bazează pe medicina academică. Această medicină științifică are 5.000 de ipoteze, de aceea nu este şi nici nu poate fi o știință naturală.

Ştiinţa Vindecării Germanice, descoperită în anul 1981, este o știință naturală ce respectă cu strictețe cele 5 Legi Biologice ale naturii, neavând nicio ipoteză. Pentru prima dată în istoria medicinii, prin intermediul Ştiinţei Vindecării Germanice, există o medicină bazată pe legile naturii, la care doctorii au aspirat dintotdeauna, care este aplicabilă tuturor pacienților în strictă relație cu științele naturii.

Acest lucru a fost demonstrat şi verificat în mod oficial! pe 8 şi 9 septembrie 1998, la Universitatea din Trnava. O astfel de verificare poate fi, în principiu, repetată în fiecare zi și va fi întotdeauna corectă.


Cele 5 Legi Biologice sunt:
1. Legea de fier a cancerului
2. Legea evoluției bifazice a bolilor prin rezolvarea conflictului
3. Sistemul ontogenetic al tumorilor şi al bolilor echivalente cancerului
4. Sistemul ontogenetic al microbilor
5. Legea chintesenței - înțelegerea fiecărei boli ca un Program Biologic Special şi Semnificativ al Naturii (ușor de înțeles din punct de vedere evolutiv)

Există unele reguli empirice de lucru:


Stabilirea lateralității biologice (stângaci sau dreptaci), tipul de succesiune al conflictelor etc. dar, în principiu, cu ajutorul acestor 5 Legi Biologice, așa cum s-a mai spus, orice caz este reproductibil după cum s-a atestat şi la Trnava.

Înain
te de Noua Medicină, medicina clasică era văzută prin prisma doctrinelor filozofice şi teologice, ca o luptă a binelui împotriva răului, o luptă a factorilor de îmbolnăvire împotriva factorilor de vindecare. Am privit aşa-zisele „boli” precum niște dezastre ale naturii, ca insuficiențe ale organelor şi chiar ca o pedeapsă a lui Dumnezeu. Vorbeam despre creșteri maligne (tumori, cancer) şi creșteri benigne .

Ne-am imaginat celulele canceroase şi microbii drept armate intenționate ale răului împotriva cărora trebuie să luptăm prin intermediul sistemului imunitar, a doctorilor pricepuți, a multor medicamente, a radiațiilor etc. Ne-am gândit chiar şi la necesitatea unei exorcizări a diavolului în lupta împotriva celulelor canceroase. Medicina se afla astfel pe un drum eronat și de aceea nu s-a putut concretiza într-un sistem universal aplicabil.


Ştiinţa Vindecării Germanice este aplicabilă oamenilor, animalelor şi plantelor, chiar şi organismelor unicelulare şi întregului univers. Toate conflictele, respectiv Programele Biologice Speciale Semnificative ale naturii se desfășoară sincronic pe trei planuri: psihic - creier - organ, fapt ce ne permite, pentru prima oară în medicină, să calculăm şi să interpretăm corect evoluția așa-ziselor boli.


Chiar şi pacientul, care conform Noii Medicini este „responsabil de programul său”, poate să își calculeze evoluția „bolii”, astfel simptomele nu mai sunt de neînțeles şi nici generatoare de panică pentru el.

Acum, știe şi poate determina cauza declanșării Programului Biologic Special Semnificativ (PBS), prin recunoașterea proceselor programului, corespunzătoare stării sale în momentul DHS-ului, şi poate, de asemenea, determina evoluția ulterioară în cadrul celor două faze amintite anterior.

Pacienții tratați conform principiilor Noii Medicini, denumită de către spanioli cu tandrețe şi evlavie „la medicina sagrada”, nu mai manifestă stări de panică în timpul desfășurării simptomelor, deoarece 95% din cazurile de cancer, de exemplu, sunt tratate cu succes.

Aceste cunoștințe precum şi cunoașterea de sine prin intermediul Programului Biologic individual conferă pacientului, tratat după principiile Ştiinţei Vindecării Germanice, puteri neașteptate. Astfel, acesta se transformă dintr-o persoană umilă, care tremură pe patul de spital în așteptarea veștii de condamnare la moarte, în șeful suveran al tratamentului.


Aplicarea Noii Medicini este foarte plăcută atât pentru pacient cât şi pentru medic, deoarece este constructivă şi umană. Astfel în cele din urmă se dezvoltă întotdeauna o legătură profundă şi de prietenie între pacient şi expertul medical, doctorul devenind sprijinul şi prietenul pacientului.

Astfel, Ştiinţa Vindecării Germanice – „La medicina sagrada” este nu numai singura știință naturală, ci și medicina cea mai umană care închide golul creat de civilizații și religii, prin care omul a fost separat nu numai de animale dar şi de întregul univers.

Deoarece şi animalele ca şi omul, suferă de aceleași conflicte biologice care afectează aceleași zone din creier în timpul desfășurării Programului Biologic, pot dezvolta cancer sau echivalentul cancerului în aceleași părţi ale organelor, iată de ce nu avem dreptul să considerăm că acestea sunt lipsite de suflet.


Declanşarea oricărei aşa-zise boli este generată întotdeauna de un şoc emoţional, o experienţă şocantă, extrem de dramatică, conflictuală - numită DHS.
Acest şoc neaşteptat lasă o urmă în creier, care poate fi clar observată printr-o tomografie computerizată (CT) şi care se numeşte Focar Hamer (FH).
Prin declanşarea DHS, sistemul nervos vegetativ se comută din normotonie (ritmul biologic normal zi-noapte) în simpaticotonie (stare permanentă de stres). Acest eveniment oferă organismului o şansă pentru rezolvarea conflictului.

Începând cu prima secundă a declanşării DHS-ului se iniţializează faza de conflict activ şi schimbările organice corespunzătoare acesteia. Cu ajutorul unei tomografii computerizate se poate detecta acum Focarul Hamer având o configuraţie de cercuri concentrice cu muchii ascuţite. Medicul Noii Medicini poate recunoaşte cu precizie ce fel de conflict biologic experimentează pacientul din momentul şocului şi la ce organe se petrec modificările, putând să precizeze cu acurateţe tipul de modificare: fie proliferare celulară, fie diminuare celulară sau încetinirea funcţiilor organului.

Dacă pacientul gestionează cu succes conflictul său biologic, el intră în a doua fază a „Programului Special” şi anume în faza de vindecare (faza pcl). În acest moment, configuraţia Focarului Hamer, evidentă pe tomografia computerizată, s-a schimbat apărând acum sub forma unui edem. Medicul poate descrie şi acum cu precizie modificările ce au loc în organul corespunzător. Dacă pacientul a supravieţuit celui mai dur moment din faza de vindecare a conflictului, şi anume crizei epileptoide/epileptice, va reveni uşor la starea de normotonie.

Dacă pacientul nu reuşeşte să-şi rezolve conflictul biologic, rămânând în continuare în faza de stres prelungit, aceasta din urmă îi va consuma puterile vitale.

Există 3 moduri de desfăşurare a unui Program Biologic:
1. Conflictul rămâne extrem de activ timp îndelungat, în acest caz pacientul poate muri în cele din urmă datorită caşexiei.
2. Conflictul este diminuat, în acest caz pacientul poate îmbătrâni împreună cu el.
3. Pacientul suferă, de exemplu, două conflicte adică două FH în cortexul cerebral, câte unul pe fiecare emisferă cerebrală, ajungând în faza de schizofrenie, în acest caz el va putea totuşi să trăiască o perioadă lungă de timp chiar şi în aceste condiţii.

Şi psihozele se conformează celor 5 Legi Biologice ale Ştiinţei Vindecării Germanice.

Ştiinţa Vindecării Germanice a fost, până acum, demonstrată şi aplicată în 30 000 de cazuri, prin tomografii computerizate ale creierului. Numărul de pacienţi care s-au autotratat folosindu-se de cărţi este greu de estimat. Ar trebui să existe câteva sute de mii. Nu a existat nici măcar un caz, documentat, în care să dea greş.


Ce este un Program Biologic Special Semnificativ (PBS)?
În cazul în care o mamă dreptace îşi vede copilul implicat într-un accident, atunci ea va suferi un conflict biologic. Concomitent cu acest şoc, pe care îl numim DHS, se va declanşa Programul Biologic Special. Astfel că, în aceeaşi secundă, în emisfera dreaptă a cerebelului se va evidenţia Focarul Hamer. Mama a suferit un conflict de tipul mamă/copil. Din acest moment, în faza de conflict activ sau de stres intens, ea începe să slăbească, se gândeşte zi şi noapte la copilul ei şi va dezvolta, în sânul stâng, o formaţiune canceroasă.

Aşa cum am spus, acest lucru a fost considerat, în trecut, ca fiind ceva malefic. Însă este exact opusul. Este de fapt un Proces Biologic Semnificativ, pentru că la popoarele primitive, celulele canceroase „de unică folosinţă” aveau pe termen scurt o secreţie lactată crescută cantitativ şi calitativ, cu scopul de a ajuta copilul accidentat să se recupereze mai repede, oferindu-i mai multă hrană în acest sens.
Deşi acest tip de reacţie este o moştenire primitivă, acelaşi principiu se aplică şi în cadrul civilizaţiei moderne. Cu toate că femeia nu mai alăptează, organismul simulează dorinţa de a oferi mai mult lapte sugarului pentru a-l ajuta, chiar dacă acesta nu mai este prezent ca şi sugar.

Dacă copilul se însănătoşeşte, mama intră automat în faza 2, numită faza de vindecare.
1. Mama doarme, acum, foarte mult, recuperează rapid în greutate, fiind în faza de vagotonie sau de vindecare.
2. Deoarece tumoarea glandei mamare nu mai este necesară, ea va fi distrusă de către Mama Natură cu ajutorul micobacteriilor (TBC), lucru care nu dăunează nici copilului, nici mamei.

Bacteria tuberculozei, pe care copilul o primeşte prin alăptare, nu îi provoacă rău. Mamei îi rămân, în schimb, mici caverne în ţesutul glandular mamar.
Astfel, observăm că nici faza de conflict activ şi nici faza de vindecare, prin care tumoarea este descompusă în mod spontan, nu sunt oarecum lipsite de sens sau „maligne”.

Toate aşa-zisele „boli”, după cum am fost învăţaţi să credem, sunt de fapt doar părţi ale Programelor Biologice Speciale Semnificative.
Am fost prea orbi pentru a vedea acest lucru. Am încercat mereu să eliminăm simptomele, fără a observa cauzele care stau la baza acestor „boli”.

De asemenea, medicina academică nu a fost nicidecum interesată de straturile germinative. Nimeni nu a bănuit cât este de important faptul că fiecărui strat germinativ embrionar îi aparţine din punct de vedere embriologic şi filogenetic:
- o parte exactă a creierului
- un anumit tip de conflict
- o locaţie specială în creier
- o anumită histologie
- microbi specifici fiecărui start germinativ
- o semnificaţie biologică specifică.
Prin urmare, întreaga viziune asupra apariţiei cancerului nu a putut fi determinată prin intermediul medicinii academice (vezi pozele şi graficele).

După ce Universitatea din Trnava a testat legile şi rezultatele Ştiinţei Vindecării Germanice (care pot fi verificate în orice moment) şi a oprit aceste studii, nu a mai fost timp suficient pentru a oferi pacienţilor aceste şanse de supravieţuire de 95%. În fiecare zi, vor muri nenumăraţi pacienţi într-un mod inutil, deşi aceştia ar putea supravieţui şi deveni sănătoşi dacă ar fi trataţi conform principiilor acestei medicini.

Un binecunoscut profesor de Istorie a Ştiinţelor Naturii din Bonn a numit această reacţie „cea mai flagrantă suprimare a cunoaşterii” şi „cea mai înspăimântătoare şi oribilă crimă din istoria omenirii”, declarând că este peste puterile lui să înţeleagă de ce, deşi a fost verificată cu succes, Ştiinţa Vindecării Germanice nu se impune în faţa medicinii clasice?

 
   
Menu Content/Inhalt