krokus
 GM

 
Informatii PDF Imprimare Email

 

Medici / Terapeuţi

Oficial, în Europa nu i se permite niciunui medic să practice Ştiinţa Vindecării Germanice. Cu toate acestea, în prezent, în întreaga lume există mulţi medici care mai au încă conştiinţă, însă sunt nevoiţi să aplice această medicină pe ascuns, deoarece se tem de represalii, şi chiar au motive:
În anul 1992, o mie (1000) de medici francezi care practicau deja Ştiinţa Vindecării Germanice au primit, în ziua în care şi-au dobândit competenţele medicale, ordine să semneze şi să susţină "în adevăratul înţeles al cuvântului" că vor înceta imediat practicarea Ştiinţei Vindecării Germanice, în caz contrar îşi vor pierde licenţa medicală.
Ergo: atâta timp cât pacientul este privat de posibilitatea de a decide liber modul de tratament, acesta se află într-un impas din cauza faptului că nu poate găsi nici măcar un doctor care să abordeze Ştiinţa Vindecării Germanice în mod serios.

Astfel devenea evident faptul că pentru a putea dezvolta în continuare modalităţile de tratament bazate pe principiile Ştiinţei Vindecării Germanice, Dr. Hamer avea nevoie de sprijinul unei Universităţi şi a unui spital afiliat în scopul deschiderii unei facilităţi de instruire. Însă până în acel punct...

Clinică

În prezent, în universităţi nu există nicio catedră a Ştiinţei Vindecării Germanice din motivele enumerate anterior. Şi atâta timp cât pacienţii (sau potenţialii pacienţi) acceptă pasiv această situaţie, probabil că nu se va schimba nimic în viitor.

Terapie

Înainte de a exista o terapie, “zeii” stabileau diagnosticul, iar în prezent, începând cu Ştiinţa Vindecării Germanice, diagnosticarea presupune o conversaţie cu caracter personal, asemănătoare “spovedaniei”. O parte esenţială a tratamentului este însăşi faptul că pacientul înţelege sistemul în sine şi în funcţie de simptomele prezente atât în faza de conflict activ cât şi în faza de vindecare, pacientul îşi poate pune singur diagnosticul, evitând astfel apariţia unor noi şocuri cauzate de panică şi frică.
Se subînţelege faptul că pacienţii care se confruntă deja cu un aşa-numit cancer (văzut ca o boală) şi cunosc fundamentele Ştiinţei Vindecării Germanice, au cea mai bună şansă de a redeveni sănătoşi. În mod similar, acelaşi lucru se întâmplă şi cu pacienţii care au găsit acces nemijlocit la Ştiinţa Vindecării Germanice. Cu toate acestea, în cazul pacienţilor trataţi deja conform principiilor medicinii tradiţionale, respectiv al pacienţilor  afectaţi grav de efectele adverse ale acestor tratamente, Ştiinţa Vindecării Germanice nu mai poate înfăptui niciun miracol. O şansă reală care mai există pentru aceşti pacienţi se manifestă mai ales în contextul fazei de vindecare, putând domina boala şi împiedica apariţia unor eventuale recidive.

Potrivit controlului oficial realizat de Ministerul Public în Burgau (fostul centru al Ştiinţei Vindecării din Austria), din cele 6500 de persoane înregistrate cu fişe de tratament, au supravieţuit 6000 de pacienţi grav bolnavi chiar şi după mai mulţi ani – deci mai mult de 90%.
Însă pentru acele cazuri complicate, avem nevoie (în viitor) de propria clinică: "La Medicina Sagrada".
Nu se poate ca sensul, scopul şi obiectivul Ştiinţei Vindecării Germanice să fie îndreptate în permanenţă spre repararea erorilor făcute de către medicina convenţională.

Potrivit profesorului Abel din Heidelberg, în cazul tratamentului medical convenţional al cancerului, rata mortalităţii este, după o perioadă de cinci până la şapte ani, de aproximativ 95%.

 
   
Menu Content/Inhalt